Треньорският щаб на „сините“ изгледа дербито на Втора професионална лига. Двубоят между столичните Септември и Локомотив се проведе днес от 18 часа на базата на домакините в Драгалевци. Срещата бе атрактивна и поднесе на зрителите цели 7 попадения. Гостуващият отбор на Локомотив надви домакините с 5-2.

На трибуните бе забелязано „синьо“ присъствие. Старши треньорът на Левски Георги Тодоров, както и неговите помощници Димитър Телкийски и Живко Миланов изгледаха срещата. Забелязан бе и легендарният Даниел Боримиров, който е и бивш директор на ДЮШ на Левски.

В съставите на двата отбора личат не малко на брой имена на футболисти, минали през юношеските формации на Левски. В редиците на Локомотив София това са вратарят Ивайло Василев, както и Мики Орачев, Илиян Стефанов и Павел Петков, а за Септември (София) – Стефан Гаврилов, Кирил Киров и Асен Георгиев. Именно двама от всички тях осъществиха три от попаденията. Асен Георгиев се разписа за домакините в 37-ма минута, а последните два гола за гостите съответно в 70 и 74-та минута са дело на Илиян Стефанов.

Освен „сини“ юноши, част от Септември (София) са и други бивши футболисти на Левски – доскорошния футболист на „столетниците“ Асен Чандъров, който беше със статут на преотстъпен, както и ветеранът Георги Сърмов.

Напоследък във футболните среди пък се говореше за трансфер по оста Локомотив София – Левски. Става въпрос за бразилеца Педро Ферари.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук