Габриел Обертан вече е свободен агент, след като разтрогна договора си с Ерзурум ББ, съобщава ajansspor.com.

Френският футболист разтрогна контракта си с клуба, след като ръководството започна сериозни промени заради финансовите проблеми, които изпитва. 

В неделя Обертан изигра последния си мач за този отбор. Той бе титуляр при загубата с 0:4 в гостуването на Бешикташ и остана на терена през всичките 90 минути. Това бе 11-ият му шампионатен двубой през кампанията. След поражението Ерзурум ББ се свлече на последно място в класирането, което доведе до сериозни катаклизми в клуба и уволнението на старши треньора.

LEVSKI.BG

Бившият собственик на Левски Спас Русев потвърди пред Gerena.bg, че ще съдейства лично за това Габриел Обертан да се завърне в Левски. За това ще спомогнат и прекрасните отношения на Славиша Стоянович с французина. Русев също е в прекрасни отношения с Обертан. Двамата поддържат отличен контакт, тъй като именно Русев доведе бившият футболист на Манчестър Юнайтед в София. Стоянович беше треньор на Обертан и след уволнението на специалиста, пожела да напусне Левски. На всичкото отгоре Русев има силен контакт с агента на Обертан, което също не е без значение.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук