Тази вечер от 20:00 часа на стадион „Тича“ във Варна в двубой от Първа лига излизат един срещу друго отборите на Черно море и Левски.

Срещата е без никакво значение за оформянето на крайното класиране за домакините, които твърдо са окупирали седмата позиция и ще играят бараж за Лигата на конференциите срещу финалиста за Купата на България Арда (Кърджали) на 30 май. За „сините“ залогът е дали завършат 8-и или 9-и, като и двете позиции са антирекорд за вековния клуб, който досега не беше финиширал по-назад от седмата позиция. За тима от „Герена“ въпросът за победата въобще не стои като въпросителна. Историята на клуба задължава „сините“ играчи да се борят за нея докрай.

За Левски се под рамката на вратата ще застане Николай Михайлов, след като стана ясно, че титулярът на този пост през сезона Звонимир Микулич е напуснал. Изненадата в тази среща е това, че Борислав Цонев ще стартира като титуляр, тъй като Драган Михайлович също няма да бъде на разположение на Живко Миланов. Радослав Цонев също ще се включи, но това ще стане през втората част на двубоя, като това почти сигурно значи, че близнаците ще разделят по едно полувреме.

Балансът между двата отбора на “Тича” е в полза на Левски, като от изиграните досега 61 мача столичани са излизали победител 24 пъти, а 22 срещи са завършвали реми.

Вероятен състав:

Левски: Николай Михайлов, Патрик-Габриел Галчев, Игнасио Монсалве, Живко Атанасов, Ивайло Найденов, Борислав Цонев, Илия Юруков, Здравко Димитров, Марин Петков, Мартин Петков, Краев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук