Михайлов: Преди месец никой не вярваше! Феновете показаха каква сила имаме зад гърба (ВИДЕО)

Стражът на Левски – Николай Михайлов – сподели очакванията си за предстоящия реванш с Хамрун Спартанс.

„Няма шанс да подценим мача. Там беше доста тежък мач. Аз лично не очаквах да имаме чак такава съпротива. Хората играят футбол, повечето им футболисти са чужденци и двама-трима малтийски национали. Да не забравяме и в коя минута вкарахме гол. Нямаме абсолютно никакво право да подценяваме който и да е. Не сме в това състояние. Още повече като сме на крачка от плейофите. Преди месец никой не вярваше, че ще стигнем дотук. Излизаме напълно концентрирани, мобилизирани да изиграем добър мач пред нашата публика, която за пореден път показа огромната си любов. Трябва да изиграем добър мач и да победим, за да отидем в следващия кръг.

Несериозно звучи, че някои футболисти на Левски не искат да играят пред пълни трибуни и няма как да го приема. За 20 минути се продаде целият стадион, което за пореден показва каква сила имаме зад гърба. Трябва да направим всичко възможно да зарадваме феновете ни с добра игра. Не можем да си позволим никакво отпускаме и трябва да победим.

Абонирайте се за нашия YouTube канал, за да не пропускате нито едно интересно предаване или интервю!

Отборът е подготвен. Всички са здрави с изключение на Ивелин, който е на финалната права. Подготвили сме се добре. На хубав терен и пред нашата публика мачът ще е доста по-различен от този в Малта. Там теренът беше доста тежък, а и времето беше убийствено. От наша страна няма да има отпускане, гледаме сериозно на мача“, коментира Михайлов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук