Левски записа пет поредни победи в първенството, в които не допусна гол в своята врата. Сините инкасираха само една загуба на старта от ЦСКА 1948 с 0:1 в Бистрица, но след това започнаха уверената си стъпка в първенството. Столичани отпаднаха злощастно в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите от Хамрун Спартанс след изпълнение на дузпи, каквото се случи и в мача за Суперкупата на България. Финансовото състояние на клуба продължава да бъде тежко, но на „Герена“ не спират усилената си работа по решаване на проблемите. До края на годината се очаква да има яснота и дали „Юнайтед Груп“ ще придобие мажоритарния пакет акции на Левски. За Всеки фен на сините е любопитно и какви трансфери ще осъществят сините през зимата, за да продължат да са конкурентни и през пролетта. По всички тези теми говори с популярния привърженик на Левски Кирил Ефремов.

На кои постове трябва да се подсили Левски, за да бъде по-стабилен и конкурентен?

Отборът на Левски си е много добър. Не съм специалист и този въпрос трябва да се зададе към Станимир Стоилов и ръководството на клуба. Аз искам Кристиано Роналдо да земат, но какво от това. Не трябва аз да съм човекът, който да изказва мнението си по тази тема. Има си хора за това.

Очаквате ли смяна на собствеността в близко бъдеще?

Едни и същи неща се говорят от 100 години. Докато няма нещо черно на бяло, нищо не е ясно. Сега се знае кой е собственикът. Състоянието на клуба нямам представа дали е много или малко зле. Знам, че не е добро. Като фен правя всичко възможно с каквото мога да помагам на Левски. Всички привърженици го правят, за да не изпадне в такава ситуация, че да фалира. Има хора, които отговарят за тези неща и търсят спонсори. Това, което зависи от феновете, се прави. Просто искам Левски да върви нагоре.

Каква е оценката ви за представянето на Левски от началото на сезона, и какво очаквате от предстоящите мачове с Локомотив София и ЦСКА?

Оценката ми за представянето на Левски е чудесна. Отборът върби страхотно. Нямахме късмет в евротурнирите, нещастен мач срещу Хамрун. Случват се и такива грешки. Важното е, че публиката застана зад отбора. Продължаваме напред и виждаме как Левски мачка Лудогорец, нищо че загубиха мача за Суперкупата. Сините не са играли така, може би от преди 15 години. Това искаме да гледаме от този отбор, футболисти, които обичат тима и знаят какво е Левски. Играчите гонят, пресират и се борят за всяка топка. Виждате, че дори и да загубят, хората ги аплодират. Ако така продължава отборът, рано или късно отново ще се върне на първото място. В това първенство всичко ще се реши в мачовете срещу по-слабите противници. Продължи ли Левски да си ги взима, дори и някъде да стъпи накриво, няма да има проблем. В първия мач от първенството сините пропуснаха много положения и от един удар допуснаха гол. Можеше сега да няма и загуба. Не трябва да се правят трагедии. Важното е, че отборът върви добре и всичко това се дължи на таланта на Станимир Стоилов, на дисциплината и на футболистите, които селектира. Това е много важно за един треньор. В предстоящите мачове с Локо София и ЦСКА очаквам победи. Мисля, че публиката и отборът вече преодоляха това, че предишния сезон е имало късмет. Бихме два пъти Лудогорец и помислиха, че е случайност. Няма такова нещо. Видя се, че ние нямаме късмет. Не се притеснявам от предстоящите два мача и ако футболистите играят концентрирано, ще ги спечелят.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук