Вторите отбори на Левски и ЦСКА – София завършиха при 0:1 в двубой от деветия кръг на Група “Б” на Югозападната трета лига. Марк-Емилио Папазов вкара единственото попадение в 17-ата минута, а през втората част нацели и напречната греда.

Любопитното за голмайстора е, че той започва в ДЮШ на „сините“, но след това се мести на „Армията“.През първия четвърт час двата отбора не предприеха някакви по-сериозни набези към вратите. Промяната дойде в 15-ата минута, когато Марков се включи на скорост и отправи шут в близкия ъгъл, а Шаламанов удвои. Секунди по-късно отново Марков завърши атака на „сините“, но този път стреля над вратата.

Талантите на ЦСКА – София отговориха подобаващо в 17-ата минута, когато откриха резултата. Папазов получи извеждащ пас и се озова очи в очи с Андонов. Стражът на „сините“ се подхлъзна и падна, което помогна на „червения“ нападател да го преодолее без проблем и да вкара в празната врата.

До края на полувремето нямаше повече интересни ситуации и гостите се оттеглиха на почивка с гол преднина.
След почивката играта продължи да е равностойна, с малко положения пред двете врати. В 59-ата минута Килов шутира от далечна дистанция, но покрай „червената“ врата. Малко по-късно и Александров от гостите пробва да изненада вратаря с удар отдалеч, но Андонов без проблем улови.

В 73-ата минута Папазов се пребори с Чакъров, озова се сам срещу Анданов и прехвърли стража на „сините“ с ефектно „копване“, но топката „кацна“ на напречната греда и излезе в аут. Секунди по-късно Папазов стреля под ъгъл, а Андонов изби в корнер.

По-дейният тим в тези минути, отборът на ЦСКА – София, отправи още един удар с глава, който профуча над напречната греда.

В 84-ата минута Левски пропусна първата си сериозна възможност. Килов намери Василев в наказателното поле. Последва удар от 14-15 метра, Шаламанов не мръдна, но топката профуча покрай вратата. Секунди след това Стрински получи удобна възможност за шут, но не вложи достатъчно сила и стражът на „червените“ улови.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук