Левски ще привлече в редиците си централния защитник Кристиан Димитров. Предстоят финални разговори между двете страни, в които параметрите по договора да бъдат уточнени. Димитров ще да тръгне с отбора на подготовка в Дубай още на 2 януари, научи Gerena.bg.

Само преди дни 25-годишният футболист стана свободен агент. Бранителят прекрати договора си с Хайдук Сплит. Той се оказа ненужен в този клуб. През есента бившият национал така и не игра в шампионатен мач, като 14 пъти бе на резервната скамейка. Той участва в 1 двубой за купата – при 5:1 над Техничар, в който престоя на терена само 34 минути. Всъщност през цялата 2022 година Димитров има само една среща за първенство. И тя е за румънския ЧФР Клуж, в който игра като преотстъпен през пролетта. Този клуб обаче не се възползва от опцията да го задържи в състава си.

Левски вече осъществи един трансфер преди Нова година. Сините привлякоха бразилския нападател Рикардиньо. За правата на 21-годишния нападател не бе плащана трансферна сума. Той дойде от Гремио, който ще получи солиден процент от бъдеща продажба на Рикардиньо в чужбина. Бразилецът подписа договор за 3 години.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук