Бившият играч на Ботев Пд и Левски – Борислав Димитров – сподели очакванията си за предстоящото дерби между двата тима. Той отсече, че първото попадение за „канарчетата” на Колежа ще бъде много специално.

„Очаквам да стане едно истинско дерби пред, най-вероятно, един препълнен стадион. Атмосферата ще бъде страхотна за родните стандарти. И двата отбора ще искат да зарадват хората с атрактивен футбол. Със сигурност това е един от най-големите мачове в България. Треньорите и футболистите знаят това. Надявам се, че ще станем свидетели на хубав двубой. От това, което видях в първия кръг, съм на мнение, че нивото на мача ще е добро. Конкретно в тази среща няма значение формата. Резултатите, които постигнаха двата отбора в първия кръг, не вярвам, че ще се отразят по какъвто и да било начин. И двата тима ще се хвърлят за трите точки. Аз предполагам, че срещата ще завърши наравно. Може би 1:1. Това ще означава и първи гол за Ботев Пд на новото съоръжение. Рано или късно това ще се случи. Който и да отбележи това попадение, ще остане в историята. Това ще е много специален гол. Надявам се това да е българин”, заяви той.

„Ботев със сигурност успя да надгради. При Левски в последния момент се случиха някои неща. Ще им трябват поне 6-7 кръга, за да се напаснат. „Сините” представиха един играч, а се говори и за още едно ново попълнение. В големите отбори е така. Не бива да се взимат повече от двама или най-много трима играчи. Когато взимаш повече играчи, не е добре. Сезонът тръгна тежко. Важно е сега да се трупат повече точки. Истинските цели ще се видят след 7-8 кръга. Станислав Генчев започна с добър подход към отбора. Той знае какъв отбор е Ботев и знае какво може да иска от футболистите. Знае какво трябва да се случи. При Николай Костов е същото”, заяви той.

Ако искате да подкрепите независимата и качествена журналистика в Gerena.bg,
можете да направите дарение през PayPal

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук