Айнтрахт със специален доклад за бразилците на Левски

Спортно-техническият щаб на Айнтрахт е изготвил специален доклад за бразилската колония в Левски – левия бек Цунами, халфа Дарлан, крилата Уелтън и Роналдо и централния нападател Рикардиньо. Причината е, че около тях се върти играта на сините в евротурнирите. У нас и петимата не може да са заедно на терена, защото освен тях квота на играч извън ЕС заема и централният защитник Хосе Кордоба.

Скаути на германския клуб, който е съперник на сините в плейофите за груповата фаза на Лигата на конференциите, изгледаха на живо и двата мача на Левски срещу израелския Апоел Беер Шева. И са обърнали внимание на бразилското трио. От началото на кампанията на тяхна сметка са бизо половината от отбелязаните голове на сините.

В Първа лига тимът На Николай Костов е вкарал 12 попадения в 5 мача. Точно 4 са на сметката на Рикардиньо и Роналдо, като първият е с три, а вторият – с един. Рикардиньо все още не е вкарвал на континенталната сцена. Но Роналдо (2) и Уелтън (2) са реализирали 4 от 5-те гола в Лига на конференциите. Тоест, 8 от 17-те попадения – 47% от всичките, са бразилски. Точно поради тази причина и от Айнтрахт ще им обърнат специално внимание в предстоящите срещи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук