Титуляр на Левски под въпрос и за Айнтрахт

Левски стартира подготовката си за битката с Айнтрахт с разбор, видео и липси. На „Герена” ще си правят сметката за двубоя с германците в четвъртък без Николай Михайлов и Жереми Петрис. Двамата не излязоха за първото нормално занимание след триумфа над Апоел Беер Шева. Както е известно, титулярният капитан на „сините” отпадна от групата за реванша с израелците заради летен вирус. Явно не е успял да се възстанови напълно от болестта и вчера не излезе, за да тренира под ръководството на Божидар Митрев.

Петрис пък се твърдеше, че е успял да се възстанови от контузията в коляното, която го извади от строя за битката с Апоел, която докара до екстаз „синя” България. Оказа се, че това не е така. Проблемите му продължават и той ще виси и за мача с германците в четвъртък.

Още извън сметките на Костов продължава да бъде и Билал Бари. Това кара мнозина да се замислят дали на „Герена” все пак няма да вземат още нови играчи.

Иначе заниманието на тима започна и със закъснение, защото Костов проведе разбор с видео на играчите. В петък той ги събра само за йога, за да изчистят главите си след успеха над Апоел.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук