Стефанов ще трябва да подобри формата си, за да не бъде зачеркнат

Един от играчите на Левски ще трябва да подобри формата си след паузата, ако не иска тотално да загуби доверието от страна на шефове и треньори. Става въпрос за Илиян Стефанов. В началото на сезона той бе разтърсен от семейна трагедия и това се отрази на играта му. Лошото обаче е, че героят от финала за Купата на България с ЦСКА-София не може да върне формата, с която си извоюва трансфер на „Герена”, а след това и титулярно място в отбора. При това успешно играеше и като централен нападател, и зад Бари.

В събота, когато се появи като резерва с двубоя с Хебър, разочарова тотално. Стефанов отправи крайно неточен удар, когато му сервираха топката в наказателното поле, а освен това се запомни най-вече, след като бе отнесен от Андриан Краев при опит да играе с глава. „Сините” се опитват да извадят Стефанов от дупката, в която се намира. Но от друга страна са категорични в едно – никой не може да стои на „Герена” само по заслуга. Всеки ще трябва да доказва мястото си в отбора.

От началото на сезона Стефанов има четири мача в елита и един гол. Той дойде при погрома над Локомотив София с 6:0. Иначе се твърдеше, че за него има оферта от Макаби Нетаня. Израелците обаче обявиха, че той не е попадал в полезрението им. А на „Герена” бяха категорични, че не са получавали дори и запитване за него.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук