Петър Димитров: Година на демаскирането! Левски трябва да бъде ръководен от човек с морал

Сдружението “Левски на левскарите” даде пресконференция. В нея участваха председателят Димитър Костадинов, Никола Бушняков, Момчил Лазаров, Емил Михайлов и Петър Димитров.

“В края сме на нещастна за левскарите година. Година на демаскирането. 2022 година завърши с обединена публика, отбор… 2020 година лично Сираков ми се обади да се моля на фенклубовете да му се дадат акциите. Той каза, че само ще е преносител, пазител, а всички левскари ще се чувстват като собственици. Тази година Сираков узурпира акциите, той на практика ги открадна от левскарите. Маските паднаха. Никога досега ръководител не е казвал “Ай сиктир” на организираните фенове. Всички очакваха, че от Сектор “Б” ще летят бомби, ще има свастики. Сектор “Б” остави тоав ръководство да управлява както може. Видя се до 1 септември как може, видя се и сега. Сектор “Б” беше обругаван, но беше на стадиона. Сектор “Б” отново ще се извиси.

2023 година лъсна, че клубът не се управлява от мажоритарния собственик. В клуба преобладават спуснати от спонсора хора. Шапки долу пред всеки, който помага на Левски. Ако искат да станат собственици, ще имат пълна подкрепа от левскарите. Те хем искат да са в миманса, но да управляват Левски. Бъдещето ще покаже, но Левски трябва да бъде ръководен от човек с морал. Моля се на Господ да направи така, че да паднат всички маски.

Помните ли мажоритарят какво каза, че никой не можел да ни понася и сме работили против него. На Общото събрание на “Левски на левскарите” лично предложих Сираков за член на УС. Той отказа. Никой не е бил против нас. Ние го приемахме за един от нас. А той реши да е мажоритар. Вече се видя кой къде е на барикадата. А бариакдата е левскарството. Последните няколко дни фенклубовете ми звънят и ми казват “Сиктир на този мажоритар”, заяви Петър Димитров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук