Левски търси заместници на Краев и Петрис

Мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков, изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет на „ПФК Левски“ Борислав Георгиев дадоха съвместна пресконференция.

“Относно селекцията само ще кажа, че ние сме зависими от изходящите трансфери. Ние имаме бюджет, в който трябва да се стремим да влезем и не може да си позволим да харчим повече, отколкото изкарваме”, заяви Боримиров.

“Спадът в резултатите е очакван. В 90% от мачовете, които не спечелихме и загубихме, ние трябваше да спечелим тези мачове. В определени мачове ни бяха безобразно отрязани главите. Получиха се немалък брой непредивидени контузии на водещите играчи. Нямаме такава възможност като Лудогорец и ЦСКА-София да разполагаме с почти 25 равностойни футболисти. Ние играем с много по-малко хора. Ние последния месец и половина играхме с четирима-петима футболисти, които висяха с картони. Всяка липса на наш водещ футболист се отразява. Ние сме най-младият отбор. Очаква се, когато напрежението натисне футболистите, това да им се отразява. Аз не мога да бъда недоволен от желанието им и представянето им в повечето от мачовете, които не спечелихме”, сподели Сираков.

“При всички положения ще има входящи трансфери. Може би няма да се подсилим в такава степен, в каквото ние имаме желание и нашите привърженици желаят. Ще има нови играчи. На първо време търсим играчи на постовете на Анди Краев и Петрис. Търсим играчи и на други постове. А вече сме и намерили играчи”, допълни мажоритарният собственик на Левски.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук