Сираков: Да опитват да ме рекетират да прехвърля акциите в клуба – няма да стане

Мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков, изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет на „ПФК Левски“ Борислав Георгиев дадоха съвместна пресконференция.

“Аз не съм отказал с абсолютно никой никога среща. На каквато и да е тема разговор, която да е полезна и добра за Левски. Аз винаги съм отворен за разговори. С мен много по-лесно се говори и се постигат нещата с добро. На мен те нищо не ми доказват. Аз съм готов да седна и да разговарям с всеки и на всяка тема.

Ако става въпрос за обида, аз имам много повече причини да бъда обиден, но съм готов да разговарям с тях.

Готови сме да водим разговори на всякакви теми, но да се опитват да ме притискат, да ме рекетират да прехвърля акциите в клуба, това няма да стане.

За разговори съм отворен 24 часа в денонощието”, заяви Сираков по отношение на отношенията между него и организираните привърженици.

“По принцип на живот и смърт е участието на Левски в евротурнирите всяка година. Поне от съзнателния ми живот, който съм водил. В този случай още повече. В евротурнирите участваш, когато го заслужиш на терена.  Ще направим всичко възможно през пролетта да изглеждаме по такъв начин, че да заслужим участието ни в европейските клубни турнири с представянето ни на терена”, допълни мажоритарният собственик на “сините”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук