Европейският колос Реал Мадрид се намира в много трудно положение след контузията на Дейвид Алаба и се очаква „кралете“ да направят трансферен ход на пазара през зимата, привличайки нов централен защитник, който да запълни празнината оставена от австрийския национал. Припомняне, че друг основен играч от отбраната на Карло Анчелоти – Едер Милитао получи също много тежка контузия на коляното, вече се оперира и ще бъде извън игра до края на настоящия сезон. Това на практика ограничава избора на Анчелоти в центъра на защитата до Антонио Рюдигер и Начо Фернандес. В испанските медии се твърди, че Реал Мадрид може да прибегне до използването на Орелиен Чуамени в центъра на защитата, като алтернатива.

Все пак се очаква Реал Мадрид да излезе на трансферния пазар и да привлече нов защитник, който да реши проблемите на отбора в дефанзивен план.

В трансферния списък на „кралете“ попада защитника Уилиан Пачо от Айнтрахт Франкфурт, който е оценяван на 20 милиона евро.

Другите опции пред Реал Мадрид на този етап изглеждат много по-скъпи и малко вероятни, за да бъдат осъществени като сделки. И Гонсало Инасио от Спортинг Лисабон и Антонио Силва от Бенфика ще излязат приблизително 100 милиона евро, ако Реал Мадрид реши да инвестира в тяхното привличане.

Ако Пачо бъде взет от испанския гранд, то Айнтрахт Франкфурт със сигурност ще привлече Хосе Кордоба от Левски. Панамският защитник попада в трансферните планове на германския клуб.

Продажбата на Пачо би ускорила трансфер на Хосе Кордоба в посока към клуба от Първа Бундеслига.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук