Малко над година измина, откакто легендата на Левски Николай Илиев даде последното си интервю за родна медия. Направи го преди Коледните празници на миналата година. Сега Ники Илиев отново се съгласи да говори пред нашата медия относно случващото се в синия тим.

„Сигурен съм, че това не е само мое мнение, а и на хората, които обичат отбора – това не е техният Левски. Той трябва да бъде изграден от български футболисти, най-вече с такива от школата. За съжаление, по този път, по който не само сините са тръгнали, а и другите тимове в България, никога няма да имаме силен национален отбор и ще копаем непрекъснато дъното“.

„Не знам защо всички, които са виновни за тази ситуация в Левски, казал съм много пъти през годините, не са подведени под отговорност. Знаете от кои трябва да са потърсени. Да натрупваш дългове и да оставиш Левски с 30-35 милиона, не знам колко точно бяха в началото. Виждате, че ЦСКА стигна до фалит. Чувал съм, че някои хора са искали да направят същото и с Левски, и да се започне от долните дивизии. Мисля, че с тази уникална публика, която имаме, няма как да се допусне това.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук