Вратарят на Левски – Николай Михайлов – сподели мнението си за победата с 2:0 над Тузла в контролна среща.

“От мач на мач играта се подобрява. Не сме гонили резултати, но това не е извинение за трите поредни загуби. Вече трябваше да гоним резултат и по-стабилна игра в зашита. Имаше агресия, в двете фази играхме добре. Момчетата се раздадоха. Да не забравяме, че сме в доста тежък режим. Преди всеки мач имаме тежка тренировка. Повечето момчета са здрави, с изключение на Бари. Завърши първият етап. Сега имаме три дни да вземем въздух, да изчистим главите и от неделя стартираме наново.

Основното е, че Левски трябва да запази суха мрежа. Оттам стартира всичко останало. Днес пристигна нов играч, преди седмица – друг. Трябва да ги адаптираме максимално бързо. Правим всичко възможно да окомплектоваме състава възможно най-бързо. Надявам се Бари възможно най-бързо да се включи в игра. Всичко започва от добрата игра в защита, която днес беше на прилично ниво.

Много е кратко времето, за да даваме оценка на Лима. Видимо физически има върху какво да работи. Треньорският екип му е направил програма. Надявам се да е на максимално добро ниво, когато започне сезонът. При бразилците адаптацията е по-бавна. Правим всичко възможно да го направим да се чувства като вкъщи.

Младите са бъдещето на Левски. Колкото по-бързо го разберат, толкова по-добре. Покрай нас работят добре, раздават се. Пожелавам им успех.

На мен лично никога не ми е приятно, когато Левски губи. Неприятни бяха първите 3 загуби в контролите. Преди мача има казах на момчетата, че излизаме за победа, за да отдъхнем по-позитивно. Левски винаги трябва да изглежда подобаващо. Радвам се, че победихме днес, за да има позитивизъм и усмивки”, коментира Михайлов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук