Легендата на Левски Емил Спасов днес навършва 68 години. Той сподели мнението си за подготовката на „сините” до този момент. Той заяви, че резултатите не са важни, но отбеляза, че не е доволен от представянето на Рикардиньо.

„Резултатите в контролите не са добри, но това не означава нищо. За мен те не са от голямо значение. В подготовката се цели играчите да са подготвени добре и всички да са на ниво. В тези мачове се гледат много други неща, но не и резултатите. Те ще се гледат през пролетта, когато започнат официалните мачове. Да, Левски загуби с 0:3 от Баник Острава, но чехите са силен тим. Ще е интересно как ще играят новите попълнения и дали ще успеят бързо да се адаптират. Водили сме много подготовки. Когато в контролите резултатите са слаби, след това в първенството те са силни. Хубаво ще е във всички мачове Левски да печели, но тогава няма да е интересно. Дано новите попълнения да имат добри качества, за да вдигнат нивото”, започна той.

„Няма как да ме впечатлят резултатите в подобни мачове. Треньорите искат да видят и да изпробват различни неща в тях. Трябва да направят всичко възможно, за да проведат пълноценна подготовка. Левски обаче трудно вкарва голове и трябва доста работа в тази посока. Щеше да е хубаво да се вземе един реализатор, който да завършва атаките. На нас ни е нужен централен нападател, който да бележи. Клубът винаги е разчитал на такъв човек през годините. В момента обаче нямаме изявен голаджия. Не съм впечатлен от представянето на Рикардиньо. Едва ли мнението ми ще се промени след време, но с това се разполага. Рядко се намират добрите голмайстори, а и те струват доста пари”, завърши той

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук