Треньорът на „Левски“ Николай Костов остана много доволен от победата над „Пирин“, изкована с човек по-малко на стадиона в Благоевград.

„Доволен съм от победата. Избрахме да играем по-активно през второто полувреме, въпреки че сме с човек по-малко. Това беше правилната ни тактика, защото имахме добър контрол над играта, над топката. Държахме далеч от нашата врата съперника и това бе решаващо за трите точки. Много беше важно за нас да спечелим трите точки. В последно време се завъртя много добра енергия в съблекалнята и имаме много добър колектив и бе важно да победим. Имахме добра колективна игра. Поздравявам нашите играчи за това“, започна Костов.

При първа възможност ще даваме шанс и на най-новите играчи. Нямахме възможност Патрик Мислович да го подготвим даже теоретически за нашата игра, която е доста сложна. Но ще получава шансове. От Лима съм доволен, доволен съм и от Охене. Той не е подготвен за повече от 45 минути и решихме те да бъдат през второто полувреме, но се справи добре“, каза още треньорът на „сините“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук