Родителите от клуб по художествена гимнастика „Левски“ организират поредица от прекрасни инициативи в помощ на Светла – тяхна приятелка, която страда множествена склероза. Събраните средства ще отидат за лечението ѝ. Най-известните ни и успешни гимнастички също се включиха в инициативата, като предоставиха свои уреди, трика и ценни предмети. От клуба обявиха следните инициативи:

ОН-ЛАЙН ТЪРГ / 07-12.03/

Невяна Владинова, Катрин Тасева, Боряна Калейн, „Диамантите“, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов, Габриела Пеева, Анания Димитрова, Мария Стаменова, Ивон Бошкилова, Даная Атанасова, Стиляна Николова и Ева Брезалиева и други настоящи и бъдещи звезди предоставиха уред със свои автографи, трика и специални изненади за благотворителния онлайн търг, който за цел да събере възможно най-много средства за лечението на Светла и ще се състои на FB страницата на КХГ „Левски“ тук: www.facebook.com/rglevski

Може да наддавате и за топка и с автографи и от грациите от ансамбъла Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов, Магдалина Миневска, София Иванова и Маргарита Василева.

Търгът ще започне на 07.03 от 9:00 ч. и ще продължи до 19:00 ч. на 12.03 г. /петък /. След приключването му, човекът, предложил най-голяма сума за всеки от артикулите има задължение да преведе по сметката на Светла и да ни изпрати сканирано платежно нареждане, за да спечели артикула.

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР /07.03 ОТ 18:00 ДО 20:00 Ч./

Олимпийските ни шампионки от Токио 2020 Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова, Ерика Зафирова и Лаура Траат са ни приготвили и специална изненада – тениски с техни автографи и други изненади, с които ще можете да се сдобиете на базара.

Може да си закупите и други предмети, цветя, лакомства и снимки, предоставени от щедри приятели в помощ на Светла.

По време на благотворителния базар, младите гимнастички на клуб „Левски“ с огромно желание ще представят пред присъстващите своите съчетания.

Очакваме ви утре в залата по художествена гимнастика на „Левски“ /вход от страната на сектор А на ст. Георги Аспарухов/ или он-лайн.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук