Очакванията, че Левски ще подкрепи Гонзо са (меко казано) несериозни. Забравя се, че преди година, ни в клин, ни в ръкав, Левски се разграничи чрез декларация от Гонзо след случая с расизма. И не е като Левски да се разграничи, а семейството. Там не са забравили, че преди години Гонзо нарече Сираков „деградирал“.

Тъй като никой не очаква Левски да говори за политики, приоритети, а камо ли да издигне свой кандидат, то вотът ще бъде определен от такива глупости. И няма да бъде нито за Гонзо, нито за Бербатов.Левски има нужда от две неща – пари и стадион. След като не се интересува от тв правата, отделянето на ПФЛ и обща политика на клубовете, свързана със стадионите, то е логично гласът на Левски да бъде чисто аритметически и да се приравнява на всеки аматьорски клуб от окръжните групи. Щях да кажа Гигант Съединение, ама е по-малко. Гигант издигна все пак кандидат. Заради това Левски е пълнеж на конгреса, както и пълнеж на първенството. Въпреки че предизвиква най-голям интерес в публиката. Ще го видим скоро шампион? Изпуснахме този влак по същите причини. Но в крайна сметка Левски и левскарите сами си избират съдбата в моментите, в който имат този шанс.

Но пък след настоятелните сигнали от Разград чрез медии-бухалки, може да се окаже, че парите не миришат. Както се оказа с пролетния мач в Разград и трансфера на Сонко.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук