Бивш баскетболист може да остави Левски с един защитник по-малко за битката с ЦСКА-София. Това ще се случи, ако Келиан ван дер Каап или Кристиан Димитров получат жълт картон при гостуването на Лудогорец в Разград. А със сигурност един от двамата ще бъде жертван, след като се видя, че Хоакин Фернандес е далеч от това, което се иска за титуляр на „Герена“. Уругваецът се появи в игра през втората част на мача със Славия, когато трябваше да замени Кристиан Димитров и впечатли с две неща. Първо бе доста стреснат за човек, който е представител на нация, чиято запазена марка са коравите и хладнокръвни защитници. Освен това, играта му няма нищо общо с това, което търси в бранителите си Николай Костов – хора, които да могат добре да изнасят топката и от тях да стартират с атаките. Уругваецът, който в родината си се е подвизавал и като баскетболист до 15 години, чистеше безогледно напред. „Добре, че поне с глава е добър“, отчели са на „Герена“.

Със сигурност в момента той не изглежда като човек, който ще може да замени Хосе Кордоба като титуляр в отбраната. Шефовете на Левски дори се чудят какво ще го правят, ако не подобри играта си дотогава. Хоакин Фернандес бе привлечен по личното настояване на Николай Костов. Той му е бил препоръчан от роден агент, с когото са играли заедно. Костов бил категоричен, че му има пълно доверие.

Иналче Кордоба изтърпя наказание в дербито със Славия и сега се очаква да се завърне като титуляр, но Костов ще трябва да избира дали Ван дер Каап, или Димитров да застане до него.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук