Над 600 участнички от водещите държави в художествената гимнастика България, Израел, Италия, Румъния и клубове от Сърбия, Естония, Турция, Бразилия, Колумбия и Сингапур ще вземат участие в 29-тия Международен турнир „Левски Къп“ и приз „Маргарита Рангелова“, на който Gerena.bg е официален медиен партньор вече втора година.

Състезанието ще се проведе от 17-ти до 19-ти май в залата по художествена гимнастика до стадион „Георги Аспарухов“. В рамките на празника на грацията и красотата традиционно ще бъдат връчени приз „Маргарита Рангелова“ на треньорката на победителката при жените и приз „Аябе“ на треньорката на победителката при девойките, старша възраст. Ще бъдат отличени също Кралицата на тазгодишния турнир Levski Cup – Spring 2024 Мис Tomea Luxury и Мис „Синьо сърце“ – специална награда от Gerena.bg.

Главен съдия на състезанието ще бъде звездата на КХГ „Левски“ от близкото минало Невяна Владинова, а любимият глас на Димитър Стоянов ще забавлява участници и зрители. Организаторите са осигурили излъчване на живо, благодарение на Flexible.bg и подаръци за всички участници, благодарение на щедри дарители. Вход: свободен!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук