От Фейсбук профила на Борис Марков

Мило семейство Раеви и ти Мило, погледнете от една друга гледна точка за момент, може да ви е полезно да разберете Левски.

Клубът е основан в двора на къща в центъра на София от група ентусиасти. Като всички велики клубове, не с акт на някой началник в канцелария или на бизнесмен. И когато тези ентусиасти основават клуба, едни стават играчите, друг секретар, трети са просто поддръжници, но всички са ЕДНО! Едно неделимо цяло! От този момент и винаги докато съществува, Левски е на феновете, на свободните хора, а играчите са частта от тях, които са на терена и играят. Това трябва да схванете за Левски. Затова толкова много футболисти минали през Герена си оставиха сърцето там, защото е едно, една общност, отбор и фенове са свързани от мига на основаването.

Собствеността в Левски е временно явление, клубът е на феновете. И ако собственик няма доверието на феновете в този клуб, рано или късно си отива. Както днес в много държави се ограничава рекламата на хазарт във футбола, така след 10 години може да кажат клубовете да са само сдружения с идеална цел, не се знае. Вечното и устойчивото са връзката между фенове и отбор, а в Левски те са едно.

Мило семейство Раеви, собствеността в Левски ви дойде като печалба от лотарията без дори да сте пуснали фиш. Не гледайте на нея като на шанс да ви измъкне от бедното ежедневие, а като отговорност пред феновете, които са реалните собственици на клуба. Избивайте си комплексите и пороците на друго място, Левски не е ваш, заблуждавате се.

Вчера беше най-мирния протест с нула насилие. И назначеният собственик се насра. Ама насра яко. Егати мъжа, егати сърцето, егати жената..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук