Предлагаме на вашето внимание индивидуалните оценки на играчите на Левски от двубоя с отбора на Ломомотив (София). Ето какво сочи справката (оценките са по десетобалната система):

Маркович (7): Нямаше много работа, но при него всичко ще се гледа под лупа заради трансфера му. В това отношение имаше една отлична намеса през второто полувреме, когато показа рефлекса си. Или казано с други думи – онова, заради което би трябвало да са го взели.

Алдаир (8): Със сигурност има много какво да се иска в дефанзивен план, но отиграването при гола му е индивидуална проява, която заслужава много висока оценка. Тя носи не само удовлетворение, но и самочувствие, каквото ще му трябва в огромни дози в Левски.

Ван дер Каап (4): Сбърка при гола на Локо София. Изглеждаше бавен и, нетипично за него, лошо позициониран.

(Рупанов) (6): Имаше един по-сериозен пробив през неговата зона, когато увисна, но в неговия случай всичко е въпрос на трупане на минути, а оттам и развиване на качества, които очевидно има.

Димитров (5): Не впечатли с нищо, а защитата няма как да има добра оценка като цяло, макар и срещу слаб съперник. Всъщност последното тревожи. Трябва да се чувства и късметлия, че не получи червен картон за ситуацията със Славчев, която във всяко голямо първенство се гледа на ВАР и следва подобна санкция.

Цунами (5): Беше най-добър от защитниците, но не впечатли с обичайното си високо ниво. Накрая изглеждаше даже нервен.

Маикон (5): Казаното за Алдаир важи и за него – добър в офанзивен план и слаб в дефанзивен. Срещу по-силен съперник се очертава да има големи проблеми на фланга.

Охене (7): Защитата допусна много положения, но присъствието на Охене е причина да няма и по-големи щети от това. В такъв мач акцентът винаги трябва да е върху атаката и Охене се възползва, като се разписа при голмайсторите.

Петков (6): Денят беше за други, Марин не показа обичайното си ниво.

Ел-Джемили (8): Тъкмо когато се питахме къде е и дали не се поизгубил, реши мача с два гола.

Алекс Колев (8): Само защото е нов, лентата не е на ръката му. Това е новият лидер на Левски. Макар че при гола му има и огромна грешка на вратаря, не може да не се оцени подобаващо техниката при удара с глава.

(Сангаре) (8): Включи се много силно за времето, когато беше на терена. Също вкара гол, при който може да се говори за впечатляващо техническо изпълнение.

(Фабио Лима) (-)

(Асен Митков) (-)

(Преслав Бачев) (-)

Играч на мача: Алекс Колев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук