Американска мениджърска агенция ще изпрати в София свои представители, които да следят мачовете на Левски, заради новия защитник на тима Кристиян Макун. Тя има договор със защитника и практиката е да наблюдава много внимателно как се представят нейните клиенти, при това не само на футболния терен.

Агенцията се смята за най-голямата в света, като има договори с някои от най-големите имена в световния футбол. Нейни клиенти в момента са такива звезди като мениджъра на Арсенал – Микел Артета, легендата на Ливърпул – Стивън Джерард, националния селекционер на Нидерландия – Роналд Куман, звездата на Реал Мадрид – Федерико Валверде. Клиентите на тази агенция, които са над 1000, се оценяват на над 1 милиард евро, сочат данните в специализираните сайтове.

В същото време се очаква Макун да бъде картотекиран за двубоя с Крумовград в събота и да излезе титуляр срещу бившия тим на треньора Станислав Генчев. Ако това стане, той ще заеме мястото на Кристиан Димитров в центъра на отбраната, където ще си партнира с капитана Цунами и Келиан ван дер Каап.

Макун дойде в България миналата седмица, подписа договор и бе на трибуните на „Лаута“ при победата над Локо с 2:0. От днес националът на Венецуела започва тренировки и мачът с Крумовград ще е идеален за дебют за бранителя, за да може той да навлезе във форма за мачовете с ЦСКА-София и Лудогорец през есенния полусезон.

Привличането на Макун дава повече опции на Станислав Генчев в защитата и това може да предизвика разместване в схемата, която треньорът използва до този момент.
След мача с Локомотив Пд Станислав Генчев обяви, че селекцията на Левски е приключила, но според различни информации клубът ще потърси поне още един защитник до затварянето на трансферния пазар.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук