Предлагаме на вашето внимание индивидуалните оценки на играчите на Левски от двубоя с отбора на Крумовград. Ето какво сочи справката (оценките са по десетобалната система):

ВАН ДЕР КААП (7): Нямаше много работа и това му позволи да се включва напред.

КР. ДИМИТРОВ (7): Казаното за Ван дер Каап важи за него в пълна степен. Защитата, която на практика командва той, допусна няколко половинчати грешки, което е в нормата на „статистическата грешка“.

ЦУНАМИ (7): Чистата мрежа се дължи на него с намесата при най-критичното от всички положения за Крумовград.

МАИКОН (8): Копие на Алдаир, но с една идея оценката му е по-добра. Показа по-добро движение без топка, по-добро центриране и по-добър удар. Същото така и отлично взаимодействие със сънародника си Евертон Бала.

ОХЕНЕ (6): Балансира добре играта в средата на терена, макар че срещу Крумовград халфовете не бяха достатъчно активни и забележими.

ФАДИГА (6): Съвсем различен мач от последните два, в които си спечели титулярното място. Но пък трябва да се отчете основната разлика: не вкара гол.

ЕЛ-ДЖЕМИЛИ (6): Отново импровизираше добре, имаше няколко шута, но не вкара гол. Малшансът при него е, че не вкара и не направи асистенция, което обаче само означава, че други играчи в този ден бяха по-ефикасни.

ЕВЕРТОН БАЛА (8): Скритият герой на мача и колкото и да звучи пресилено – най-добрият играч на „сините“ от техническа гледна точка от началото на сезона.

КОЛЕВ (8): Играчът на мача, защото в ключов момент, когато липсата на голове за него на фона на голямата резултатност на тима стана забележима, той се отчете подобаващо. Лидер на тима, макар и без лента.

САНГАРЕ (8): Подгони Гара Дембеле като принос за случващото се на терена с тази разлика, че го прави от позицията на резерва. Безспорният любимец на публиката от началото на сезона и със солидна заявка за титулярно място. Три гола, колкото има и другият мощен нападател Колев, но с добавката, че след влизането на Сангаре Левски е вкарал 9 от общо 15-те си гола до момента.

ПЕТКОВ (8): За времето на терена свърши отлично своята работа. Асистенция за гола на Сангаре и още една отлична възможност за себе си. Достоен отговор след незабележимото представяне от началото на сезона. Очертава се титулярно място в следващия мач.

ИКЕННА (6): Очевидно се очаква да е бъдещето на тима на мястото на Охене, но все още ги няма аргументите. Имаше ситуация, в която можеше да пробие, но се обърна и даде пас назад без играчи около себе си. С това напомни на Дарлан, но разликата е, че влиза по-здраво в двубоите. При всички случаи обаче изискванията на Генчев ще бъдат по-големи от това, което показва.

МИТКОВ (-). Малко време за оценка, но няма как да не се отбележи отличния разсичащ пас в атаката за третия гол към Сангаре, дошъл след контузия.

ГАЛЧЕВ (-).

Играч на мача: Алекс Колев

За още левскарско съдържание: https://vkolev.substack.com/

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук