Левски ще влезе в битка с Ботев Пловдив за правата на десния бек на Септември Сф – Мартин Полендаков. 17-годишният юношески национал си спечели титулярно място в новака в елита. От началото на кампанията Полендаков е бил на терена в 9 срещи, като във всяка от тях бе част от стартовата единайсеторка на Николай Митов. Той дебютира за столичани в Първа лига още през сезон 2022/23, след който те изпаднаха във Втора лига.

Интерес към Полендаков има и от пловдивския Ботев. Канарчетата могат да извадят повече пари, за да го имат в редиците си. Левски обаче има отлични контакти с боса на Септември Сф – Румен Чандъров. В момента сините са преотстъпили в тима му неговия син Асен, както и Борислав Рупанов. Двамата направиха отлични мачове и помогнаха на отбора да се отлепи от последното място в класирането – в последния кръг бе победен ЦСКА-София (1:0).

В момента за десния фланг сините разполагат с португалеца Алдаир. Негова алтернатива е и Патрик-Габриел Галчев. Последният обаче получава много малко шансове за изява от Станислав Генчев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук