Бабангида: Левски е фаворит! Това е мач за самочувствие и славa

Бившият играч на Левски Емил Ангелов – Бабангида сподели очакванията си за предстоящия двубой между „сините” и ЦСКА-София. Той заяви, че двата тима са много качествени и е на мнение, че ще се получи хубав двубой.

„Левски изигра силен мач срещу Лудогорец, но за съжаление загуби. След това ЦСКА също игра много добре срещу Локо Пд и заслужено победи. „Червените” са много силов отбор. Бяха много агресивни на „Лаута”, а Левски изигра мач на ниво европейски футбол. Имаше съдийски грешки, които изместиха фокуса от играта. „Сините” направиха една грешка и тя беше наказана. Мисля, че и Пламен Андреев можеше да се намеси по-добре, но уви. Трябваше да си затвори по-добре ъгъла. Левски имаше след това много ситуации, но не се възползваха от тях. Удариха и греда. В събота очаквам да се изиграе един много хубав мач между два качествени отбора. Не мисля, че на Левски може да им повлияе поражението от Лудогорец. Когато дойде този мач, всичко друго се изолира. Независимо какви са ти били резултатите до този момент. Този мач просто трябва да излезеш и да го спечелиш. Ако вземеш тази среща, можеш да преобърнеш всичко занапред. Левски е по-опитен отбор. Улегнали са и всички футболисти знаят каква им е задачата на терена. Познават се добре вече. Трябва да имат настроение за игра и нещата ще се получат. Те са го правили и в предишните мачове”, заяви Ангелов.

„Ключово в срещата ще бъде кой ще е по-устойчив физически и психически. Футболът стана много динамичен. Тези два тима винаги са играли така. Този, който се справи физически и психически, ще се поздрави с трите точки. Тези футболисти на Левски изиграха доста двубои и според мен, ако дадат всичко от себе си, може би ще се поздравят с успеха в този двубои. Не бива да подценяваме ЦСКА, защото те имат нови чужденци и са опасни в атака. Имат качествени футболисти в състава си. За мен Левски е фаворит в срещата. Тези момчета в състава на Ники Костов знаят как да постъпят в дадените ключови ситуации по време на този мач. Знаят какво се изисква от тях. Това е мач за самочувствие и слава. Повечето играчи от състава са печелили този мач и знаят какво е удоволствието. Ще направят всичко възможно, за бият”, завърши Бабангида.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук