Големият победител в „Игри на волята” 5 – Иван Рълев говори за една своя непозната за широката общественост страст – футбола и в частност Левски. Освен това сподели и какви спортове е тренирал.

„Тренирал съм лека атлетика 5 години. Планинско бягане. И 3000 метра гладко, и 1500 метра… Но след като дойдох тук, в София, имах една мечта – да тренирам бокс и се записах. Занимавал съм се 4-5 години с него. Същевременно карам ски, мотокрос, но те са ми просто хоби”, заяви той.

Рълев облече фланелка на Левски и говори да страстта си към „сините”. „Фен на Левски съм от малък. На мачове ходихме постоянно с мои приятели, но последно време спрях да ходя в сектора, защото се нагледах на простотия, на побоища. Далеч съм от тези неща. Най-любими са ми победите над ЦСКА. Естествено, ние трябва да бием чорбарите. Може би най-любимият ми спомен е, като ги бихме на финала за Купата миналата година”.

А запитан как преживява загубите, примерно тази от Славия на финала за Купата на България от 2018 г., Рълев каза следното: „Аз такива загуби не ги помня, изключвам ги. Помня само хубавото, забравям лошото”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук