Изключително съм радостен да ви уведомя, че след поредното тролене и докладване на страницата, съпроводено с ново наказание, отново мога да “вкарвам напрежение” и да “разединявам левскарската общност”, както твърдят далеч по-елитните и възвишени от моята интригантска особа, семейни групи.

Нищо не се е променило за този месец, в който не можех да пиша. Аматьорите-ръководители от “Герена” си остават същите аматьори, даже май са надградили в аматьорщината (а си мислех, че няма накъде повече), треньорът тотално се обезличи, след като прие без възражения да му сложат “шапка” с, меко казано спорна кариера на треньор, какъвто е Краси Петров. В този ред на мисли, ако в някой букмейкър намерите след време маркет “кой ще е следващият треньор на Левски”, заложете на “шапката”. Вероятно ще ни бъде представен за “временен треньор”, но както знаем, в Левски най-постоянните неща са временните. Питайте временния изпълнителен директор Даниел Боримиров.

Минавам към трансферите. От лятото досега “най-добрата спортна експертиза”, както се самоопредели мажоритарният собственик, привлече четирима играчи. Асими Фадига и Дарлан през лятото, Фабио Лима и Карлос Охене сега. За съжаление, дочувам, че предстоят още трансфери. Казвам за съжаление, защото “експертизата” без Мъри Стоилов отсъства, по-зле е и от счупен часовник…

Няма да казвам, че гореизброените играчи ще струват на клуба към 60 хиляди евро месечно, но гарантирано няма да му изкарат и един лев. Подписвам се с две ръце под тези думи! Дано поне футболно допринесат с нещо, макар че съм песимистично настроен, виждайки какви “находки” са Фадига и Дарлан.

Минавам към “предателите” – Анди Краев и Жереми Петрис, като питам, по каква причина наскоро дошлият 27-годишен и анонимен за футболния свят Фабио Лима ще взима около…4 пъти повече от Краев и Петрис!? Явно ще да е някаква невероятно класа, нешлифован диамант, който ще заблести така силно в ефбет лигата, че ще се избият за него. В същото време даваш на двама от най-конвертируемите си и важни футболисти по 2000 лв.увеличение на заплатата. Ами жалко и нагло е. По-нагло от това е да кажеш, че си направил “всичко, за да останат в отбора”. Същото “всичко”, заради което принудиха Стоилов да си тръгне, както и няколко играчи селектирани от него…

За лъжите, които постоянно бълват от официалната страница на клуба не виждам смисъл да говоря. Медицината се е изказала с определен термин в случаите като този с Охене.

Личното ми мнение е, че на “Герена” се задава катастрофална 2024 година във всеки един аспект – финансов, игрови и управленски. По-лошото е, че този, който може да оправи нещата, вече го носят на ръце в новия му клуб и няма изгледи скоро да го пуснат да си ходи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук