Треньорът на вратарите в „Левски“ Божидар Митрев обяви, че е доволен от победата над „Етър“ и добрата отборна игра във фаза защита.

„Може би в началото на мача нашите играчи не успяха да се ориентират къде да търсят топката. Второто полувреме полувреме променихме това нещо и се видя с головете и положенията, че заслужихме успеха. Не мисля, че е пропиляно първото полувреме, владеехме топката, чакахме търпеливо да вкараме гол“, започна Митрев. Той коментира и темата с отсъстващите играчи в състава си.

„Имаше отсъстващи футболисти, но както е казвал неведнъж треньорът ни футболистите трябва да знаят във всяка една позиция какво да правят на терена. Всеки трябва да показва най-доброто от себе си. Николай Костов ни липсваше, винаги липсва старши треньорът на пейката. При първия гол Пламен направи страхотен пас към Фабио, изненада целия отбор на „Етър“ и се справи отлично като решение. Всеки един обаче, който участваше в гола, има огромна заслуга, не само Пламен. Радва ни отборната игра във фаза защита. На това се дължи, че имаме само един допуснат гол. В паузата за национални отбори ще тренираме“, каза още Митрев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук