Предлагаме на вашето внимание индивидуалните оценки на играчите на Левски от двубоя с отбора на Ломомотив (Враца). Ето какво сочи справката (оценките са по десетобалната система):

Пламен АНДРЕЕВ (7): Още една суха мрежа към статистиката, но и сериозен проблем за Генчев. Андреев не направи нито една грешка и ако не пази в Пловдив, ще значи, че категорично е резерва в плановете на треньора.

АЛДАИР (7): Активен по дясното крило с добри разигравания и центрирания.

ВАН ДЕР КААП (5): Не се разбра дали наистина е бил контузен, дали е възстановен, но и в този мач не беше на обичайната висота.

ДИМИТРОВ (6): Най-малко от тримата на беше в позиция, но Ботев имаше повече положения от Локомотив, което е червена лампичка.

ЦУНАМИ (5): Направи грешка, при която едва не беше открит резултата от Ботев. Вижда се, че нетипичната позиция на бразилеца крие много рискове.

МАИКОН (7): Във втори пореден мач правят впечатление добрите му центрирания. Може да се добави към тях и взаимодействието с другия бразилец Евертон Бала.

ОХЕНЕ (7): Движеше се много и покриваше добре защитата. Той е причината гостите да имат максимално редуцирани като брой положения, както беше и в първия мач. Защото това можеше да обезсмисли усилията на тима в атака.

ПЕТКОВ (5): Отново се губеше по терена, както в „Надежда“. Изглежда далеч от най-добрата си форма.

ЕЛ-ДЖЕМИЛИ (7): Раздвижи се чак през второто полувреме, но в няколко момента от мача изглеждаше като най-талантливия играч в тима на Левски. Какъвто е. Може да бъде ключов във всеки мач, ако е по-постоянен.

ЕВЕРТОН (8): Като всеки бразилец показа самочувствие при удар отдалеч точно когато Левски имаше отчайваща нужда от гол.

КОЛЕВ (6): Не можа да се разпише, което е основната му роля. Изглеждаше по-добре със Сангаре като партньор, отколкото до лек нападател като Евертон.

ФАДИГА (8): За времето, което игра, направи повече, отколкото можеше да се очаква. Прецизният и силен удар, който показа на два пъти, беше без конкуренция на терена. Определено даде заявка и за титулярно място.

САНГАРЕ (7): Раздвижи атаките след появата си на терена. В дует с Колев всява респект (меко казано) сред защитата на съперника и създава сериозен ребус пред треньора Генчев. Дали пък не е добре да се играе с двама тежки нападатели и какво ще е мястото на друг играч във форма (Евертон) при това положение?

ИКЕННА (6): Нищо не може да се каже за 20-те минути, в които игра. Левски атакуваше в този период.

БАЧЕВ (-)

ГАЛЧЕВ (-)

Всекидневно левскарско съдържание от Васил Колев можете да намерите тук: vkolev.substack.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук