Треньорът на „Левски“ Станислав Генчев остана доволен от контролата с „Хебър“. Той бе доволен от и от завръщането на Илиян Стефанов.

„Най-важното нещо беше футболистите да не губят ритъм. Изразходиха се добре физически. Вложиха старание, удариха греди, вкараха 4 гола. В атака играхме добре, в защита имаше пропуски, но в рамките на нормалното. Илиян Стефанов нямаше как да се завърне по-добре. Има още какво да наваксва, но подобрява формата си от седмица на седмица. Вкара два гола, доволен съм. Не само от него, доволен съм от всички футболисти. Не исках да правят разлика между контрола и официален мач. За старание и желание съм доволен от всички“, започна Генчев.

„Първо много зависи от становището на докторите. Важно е кога ще можем да разчитаме изцяло на Стефанов. Чисто игрово му трябват няколко мача, но е допълнителна опция в атака. Никога не правя изводи само от един мач. Всичко, което тренираме, когато го анализираме обстойно правим по-генерални оценки какво трябва да подобрим в играта си. Лима и Митков умишлено ги оставихме по едно полувреме и не искахме да се натрупва голяма умора, защото и през седмицата тренираха усилено. И двамата са добре и ще бъдат в групата за „ЦСКА-София“. Бала и Каап имат леки проблеми, но ще са на линия. Просто ги предпазихме“, каза още треньорът на „сините“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук