Левски представи нов спонсор. Ето какво написаха „сините“:

Левскари,

Изключително сме радостни да приветстваме нашия нов партньор – един от най-големите производители на млечни продукти в България Lacrima.

„Лакрима“ ще бъдат наш спонсор, като тяхното лого ще заеме място на ръкава на официалния мачов екип.

Представителният отбор на „ПФК Левски“ ще играе с новата визия на екипа още в събота при домакинството на „ЦСКА-София“ на Националния стадион „Васил Левски“.

Тогава ще бъдат налични за продажба и екипите с новия рекламодател онлайн и в официалния магазин.

Радостни сме да съобщим също така, че от „Лакрима“ подават ръка и на Детско-юношеската школа на клуба, където поемат изцяло снабдяването с млечни продукти от най-висок клас.

На официалното подписване на договора бяха изпълнителните директори на „Левски“ и „Лакрима“ Даниел Боримиров и Росица Черкезова.„Изключително сме радостни да приветстваме „Лакрима“ в голямото „синьо“ семейство. Благодарни сме за подадената към клуба ръка, както и за огромния ангажимент, който поемат към най-важните – нашите подрастващи футболисти. Надяваме се на дълго и ползотворно партньорство“, заяви изпълнителният директор на „ПФК Левски“ Даниел Боримиров.

„За нас е истинска чест и удоволствие да подкрепим един от най-големите футболни клубове в България. Ние от „Лакрима“ вярваме в силата на спорта и неговата роля за развитието на младите хора. Партньорството ни с „ПФК Левски“ ни дава уникалната възможност да допринасяме за това развитие от най-ранна възраст. От години работим в подкрепа на спорта сред младите поколения, а сегашното ни сътрудничество е поредната стъпка напред в тази посока. Благодарим за доверието и се радваме, че сме част от този път към успеха! Благодарим ви!“, заяви от името на целия екип на „Лакрима“ изпълнителният директор на компанията Росица Черкезова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук