Славиша Стоянович стартира повече от успешнп начело на Левски, побеждавайки един от лидерите в eftbet Лига Локомотив (Пловдив). „Сините“ излъгаха летящия след убедителната победа в предния кръг отбор на „смърфовете“ 1:0 на „Герена“. Двубоят бе отложен от 12-ия кръг в efbet Лига. Освен това, Левски нямаше изигран официален мач близо 1 месец заради много проблеми със зарезни с COVID-19 в отбора. Голът на победата за Левски вкара Найджъл Робърта от дузпа в 35-ата минута. А на „Герена“ нямаше и след от мощта на Локомотив, който преди няколко разби с 6:0 Ботев в дербито на Пловдив. След този мач Левски има 14 точки и е на десето място. Локо Пловдив остава втори с 27.

„Синият“ юноша Патрик-Габриел Галчев направи отличен дебюта в efbet Лига, започвайки като титуляр за Левски, а Андриан Краев и Матео Стаматов пропуснаха двубоя заради контузии. В състава на пловдивчани нямаше нито една промяна спрямо 11-те, които стартираха и в дербито срещу Ботев, но това определно не помогна на тима на Александър Тунчев.

Железничарите пропиляха единствения си шанс в срещата в 69-ата минута. Парвиз Умарбаев центрира от свободен удар и Гомис стреля с глава, но топката мина покрай десния страничен стълб на Ники Михайлов

През целия мач Левски бе по-активният отбор на терена. „Сините“ не стигнаха до чисти голови положения, но и не позволиха на „смърфовете“ да реагират на получения гол. Левски не позволи на Локомотив да стигне до положение и спечели трите точки в повтория дебют на Славиша Стоянович начело на „столетниците“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук