„Синият“ юноша Патрик – Габриел Галчев няма сериозни последствия след травмата в главата, която получи на мача с Арда. След срещата наставникът на Левски Славиша Стоянович съобщи, че Галчев е закаран в болница, за да се провери неговото състояние.

Халфът е бил прегледан обстойно и в крайна сметка се установява, че не е получил комоцио. Направени са му три шева на главата. Галчев е загубил доста кръв по време на мача с Арда след тежкия сблъсък още през първата част. 10 минути преди края 19-годишният играч бе ударен с топката след центриране на Спас Делев и не успя да продължи. Националът веднага се извини на младия си колега, който бе изнесен с носилка от терена.

LEVSKI.BG

Mладата надежда отново започна като титуляр, въпреки очевидните проблеми с физическото си състояние преди 3 дни срещу Локомотив Пловдив. Това обаче не му попречи да се бори и раздава до 83-та минута, когато вече бе изваден от игра. Започна колебливо на позицията ляв халф-бек, но постепенно набираше самочувствие. От средата на полувремето игра с кървяща рана на главата, но показа характер и дори за миг не се притесни от това. В 31-та минута направи груба грешка, която Даске поправи. Отличи се с 2 изключително неточни удари от далечна дистанция. След 66-та минута заигра като типичен ляв бек. В 69-та минута отново допусна елементарна грешка, но демонстрира самочувствие и борбеност и сам си я поправи. След втори тежък удар в главата се наложи смяната му десетина минути преди края на мача. Срещу Арда определено надгради играта си в сравнение с представянето си срещу Локомотив Пловдив.

Младокът се чувства добре и има желание да игре в следващия мач на „столетниците“, които ще гостуват на Берое в Стара Загора. Окончателното решение за неговото участие в двубоя със заралии ще вземе лекарят на Левски, като се очаква той да прегледа играча утре, след което ще стане ясно, дали той ще бъде на разположение на Славиша Стоянович.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук