В сряда, 20.01, от 16 ч. на терените на „Stella Maris Football Camp“ „Левски“ ще изиграе първата си контрола по време на зимния лагер в Умаг, Хърватия. Съперник на „сините“ е словенският „Домжале“, съобщават от „Герена“.

Клубът е основан през 1921 година и е бил два пъти шампион през сезон 2006/07 и 2007/08, носител на купата през 2010/11 и 2016/17, както и носител на суперкупата на Словения за 2007 и 2011 г.

Припомняме, че ЛЕВСКИ ТВ ще предава на живо в клубното приложение всички контроли, които тимът ще изиграе до края на лагера в Хърватия. Стриймингът ще е достъпен в мобилната апликация. „Сините“ фенове ще имат да подкрепят клуба, закупувайки си виртуален пакетен билет за всички приятелски срещи на тима.

Цената на талона е 10 лв., а закупуването му гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия тим.

Наставникът на Левски ще започне с експериментален състав, в който се очаква да дебютират двете нови попълнения на клуба – хърватският вратар Звонимир Микулич и централният защитник Ребин Сулака. На новите попълнения се възлагат големи надежди да засилят конкурецията на своите постове тъй като капитана Николай Михайлов не бе убедителен през първия дял на първенството, а в защитния вал на „столетниците“ имаше твърде големи проблеми.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук