Време е „сините“ да се изправят срещу отбора, който се подвизава на стадион „Българска армия“! Днес Левски и ЦСКА-София ще срещнат в двубой от последния кръг на редовния сезон в efbet Лига. Феновете се завръщат на стадиона след голяма пауза, която бе наложена заради пандемията от коронавирус, жадни за хубав футбол.

Тимът от „Герена“ влиза в днешния мач без отбелязан гол в последните си три мача, а играчите имат да получават по няколко заплати. Най-голямата дилема пред Живко Миланов днес е, кой да води атаката на „столетниците“. По време на тренировките през седмицата „сините“ отиграваха няколко варианта.

LEVSKI.BG

Централният защитник Начо Монсалве тренира наравно с тима през отминалата седмица, но шансовете му да играе са минимални. Очаква се в сърцето на ариегарда да си партнират Георги Александров и Живко Атанасов. Като ляв бек най-вероятно шанс ще получи да бъде Галчев. Вдясно ще е Михайлович. В халфовата линия ще оперират Тома Даске и капитанът Мартин Райнов, а по фланговете ще нахлуват Здравко Димитров и Мартин Петков. На върха на атаката ще бъде Билал Бари.

ЦСКА-София влиза като фаворит в мача и с по-голямо самочувствие. Дори букмейкърите силно фаворизират „червените“, като ставката за знак „2“ на доста места падна под 1.60. Двубоите обаче се печелят единствено и само на терена, а изходът от този мач е абсолютно непредвидим.

ВЕРОЯТЕН СЪСТАВ НА ЛЕВСКИ: Звонимир Микулич, Патрик-Габриел Галчев, Георги Александров, Живко Атанасов, Драган Михайлович, Мартин Райнов, Тома Даске, Здравко Димитров, Андриан Краев, Мартин Петков, Билал Бари.

Резерви: Николай Михайлов, Фейсал Рерас, Начо Монсалве, Илия Юруков, Насиру Мохамед, Марин Петков, Валери Божинов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук