Юношенската формация на Левски набор 2011 отнесоха своите връстници от ЦСКА-София с 3:1. Двубоят се игра в залата на спортния комплекс ДИТ в столичния квартал „Драгалевци“.

Възпитаниците на треньора Станислав Богданов излязоха на терена пределно мотивирани и започнаха срещата по най-добрия начин, като поведоха с 1:0 в седмата минута след началния съдийски сигнал на първото полувреме. След попадението „сините“ допуснаха техния опонент да изравни резултата. Така първата част на срещата приключи при резултат 1:1. През втората част юношите на Академия Левски владееха инициативата, но така и не успяха да стигнат до второ попадение. Това се случи през третата част, когато „столетниците“ успяха да материализират своето тотално превъзходство над противника и реализираха две попадения, с които сложиха точка на спора. Точни за тима от „Герена“ бяха Людмил Гюнелиев, който вкара два гола, а с едно попадение се отчете Емил Николов.

Голмайстори за Левски:

Людмил Гюнелиев – 7′

Людмил Гюнелиев – 27′

Емил Николов – 40′

Треньорът на Левски U11 даде кратък коментар за мача пред Gerena.bg:

„През по-голямата част от мача бяхме по-добрият отбор, показахме повече футболни аргументи, създадохме повече опасни положения от противника и имахме цялостно превъзходство в играта. Заслужено и логично стигнахме до победата.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук