Предлагаме на вашето внимание индивидуалните оценки на играчите на Левски от вчерашния двубой с отбора на Ботев (Враца). Ето какво сочи справката на нашия екип и данните от платформата Instat (оценките са по шестобалната система):

Николай Михайлов – 5

Николай Михайлов бе един от най-добрите на терена. Само 8 минути след началото на срещата се наложи стражът да се изправи очи в очи с нападателя на врачани Бабунски, на когото бе поверено изпълнението на дузпата. Вратарят на „сините“ спаси дузпата. До края на мача пред стража имаше още няколко положения, с които той се справи.

Патрик-Габриел Галчев – 4

Патрик-Габриел Галчев стартира уверено мача. В течение на него, младият защитник опита доста неща в атака, но не всичко му се получи. Не бяха отчетени някакви фрапантни грешки във фаза защита и именно поради тази причина му поставяме оценка 4.

Гьоко Зайков – 3.5

Северно Македонският централен бранител на Левски Гьоко Зайков започна мача от първата минута. По време срещата защитникът успя да вземе твърде малко първи топки от централния нападател на гостите Бабунски. Също така Зайков не се чувстваше много уверен при изнасянето на топката в предни позиции.

Хосе Кордоба – 4.5

Панамецът определено беше по-добрият от двамата централни защитници. Когато колегата му в отбрана – Зайков не успяваше да изнесе топката в предни позиции, именно Кордоба се нагърбваше с тази задача. Прави впечатление и високия процент на точни подавания на тъмнокожия футболист.

Иван Горанов – 3.5

Иван Горанов стартира мача по възможно най-лошия начин, като именно той бе виновен за отсъждането на 11-метров наказателен удар в полза на гостите. След това крайният бранител на Левски постепенно стабилизира играта си в защита, а в самия край на мача качи топката на главата на Борислав Цонев, но той бе спрян от вратаря гостите.

levski.bg

Андриан Краев – 5

Дефанзивният полузащитник изнесе поредния си силен мач със синия екип. Анди свърши доста голяма част от “мръсната работа” в защита. Той изигра основна роля за това врачани да нямат толкова много положения пред вратата на „сините“.

Радослав Цонев – 4

Полузащиникът се представи сравнително добре в мача. На два пъти бе много близо от попадението, но Красимир Костов го спря и двата пъти след брилиантни намеси.

Георги Миланов – 4.5

Играещият по десния фланг на синята атака Георги Миланов се контузи малко преди изтичането на първото полувреме, което бе първата лоша новина за сините в тази вечер. Докато бе на терена, Жоро се отличи с много добър пас към Билал Бари, като на практика го остави сам срещу вратата, но централният нападател не успя да реализира положението.

Борислав Цонев – 3.5

Борисов Цонев е най-големият длъжник след снощното равенство. Полузащникът изпусна дузпа, а след нея имаше още 2 чисти възможности за реализиране на попадение, но отново бе спрян от врачанския страж.

levski.bg

Здравко Димитров – 3.5

Фланговият футболист изигра почти цял мач, като бе заменен в 82 минута на срещата. Здравко се опита на няколко пъти да пробие по крилото, но като цяло не произлезе почти нищо по-сериозно като възможност за гол.

Билал Бари – 3

Мароканският нападател на сините изигра не лошо първо полувреме, в което имаше златна възможност да открие резултата, като бе изведен сам срещу вратата, но изтрелът му мина над напречния стълб. След този пропуск Билал се загуби по игрището и изнесе много слабо второ полувреме.

Марин Петков – 3.5

Юношата на „сините“, който преди няколко дни навърши пълнолетие, се включи на пожар в срещата, след като замени контузения Георги Миланов. Младокът опита няколко пробива, които не доведоха до нищо по-значително. В самия край на срещата, малко преди да прозвучи последният съдийски сигнал, юношата на Левски имаше много добра възможност да завърши нападението с попадение, но си поведе топката твърде дълго.

Димитър Костадинов – играл по-малко от 15 минути

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук