Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов – сподели мнението си за загубата с 1:2 от Лудогорец.

„Стана интересен двубой. Беше интересен за нас, за да видим дали се развиваме във възходяща линия. Единственото негативно беше, че загубихме. След като поведохме, имахме 2-3 ситуации да вкараме втори гол и да предрешим крайния изход, но не успяхме. Второто полувреме също имахме шансове. Като се има предвид класата на Лудогороец, успяха да реализират две положения и да победят.

Доволен съм донякъде от представянето. На етапа, на който се намираме от развитието си, играхме на добро ниво. Има още къде да развиваме футболния си потенциал. Още трябва да работим. Трябва да подобрим динамиката, агресията в средната зона и в атака. Имахме и силни моменти. Трябваше да вкараме втори гол и мачът да отиде в съвсем други русло.

Не знам дали сме ги изненадали с тримата централни защитници, но първото полувреме имахме сериозно преимущество и положения. С оглед на наказанията на някои играчи, реших, че така е по-добре. Не мога да се сърдя на играчите, защото с два дена тренировки в тази постройка, човек не може да изисква кой знае колко. Старахме се. Вижда се, че имаме футболен напредък. Надявам се да се развиваме и следващия път да спечелим.

Михайлов е опитен вратар. Не е приятно когато футболист получава контузия. Командваше мъдро защитата. Не знаем още какво му е състоянието.

Всеки мач е различен. За Купата ще е коренно различно. За нас целта е Европа. Поставих по-високи цели на отбора. Искам да виждам Левски по-агресивен, по-уверен“, коментира Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук